Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Στο σχολικό συγκρότημα ΕΠΑ.Λ. -Ε.Κ. Ταύρου πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ένωσης Ηλεκτρολόγων Εκπαιδευτικών (E.Η.Ε.) το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024. Πλήθος θεσμικών εκπροσώπων και μελών της Ένωσης συναντήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές μια χρονιά γεμάτη πρόοδο, επιτυχίες και συνεχή εκπαιδευτική εξέλιξη.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, ο Πρόεδρος της Ε.Η.Ε. κ. Λούρμπας Σταμάτιος, αναφέρθηκε στο όραμα, στην αποστολή και τους στόχους της ΕΗΕ. Επίσης, παρουσιάστηκαν οι δράσεις της Ε.Η.Ε. που αφορούσαν σε επιμορφώσεις και συνεργασίες με φορείς του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέα, που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο έτος.

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης κ. Καπουτσής Ιωάννης. Επίσης, παρευρεθεί ο κ. Αθανάσιος Τσαγκατάκης, Προϊστάμενος  του Τμήματος Β΄ Σύνδεσης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης, με την Αγορά Εργασίας. Το παρών έδωσε και ο Σύμβουλος Β΄ του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής των Ηλεκτρολόγων ΠΕ83 και μέλος της Ένωσης, κ. Παγιάτης Χαράλαμπος.

Ακόμα, τίμησαν με την παρουσία τους τη φετινή εκδήλωση η κ. Σαρχόσογλου Αναστασία Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης, ο κ. Αγγελίδης Ιωάννης Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Ηλεκτρολόγων – Ηλεκτρονικών Εμπορικού Ναυτικού (Π.ΕΝ.Η.Η.Ε.Ν.) , ο κ. Μαρίνος Ανδρέας Διευθυντής ΔΔΕ Ανατολικής Αττικής, ο κ. Παναγιώτης Γ. Ροβολής  μέλος Ε.ΔΙ.Π. του Εργαστηρίου Ηλεκτρικών Μηχανών & Ηλεκτρονικών Ισχύος του Τομέα Ηλεκτρικής Ισχύος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ και ο κ. Κουτουλάκος Χρήστος Διευθυντής του 2ο ΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου σχολής και συγγραφέας.

Η εκδήλωση καλύφθηκε δημοσιογραφικά από την Μηνιαία Εφημερίδα των Εργολάβων Ηλεκτρολόγων της Ελλάδας, Ο Εγκαταστάτης, με την παρουσία του εκδότη της, κ. Κωνσταντίνου Μπέλλου.

Ειδικές ευχαριστίες εκφράζονται, επίσης, στις Διευθύνσεις των 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Ταύρου και 8ο Ε.Κ. Ταύρουγια την ευγενική παραχώρηση του χώρουτης εκδήλωσης.

 Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η απονομή τιμητικής διάκρισης για το σημαντικό έργο και την πολύτιμη συνεισφορά τους στην Επαγγελματική Εκπαίδευση στους κ.κ. Χαράλαμπο Παγιάτη και Ευθύμιο Κοτσαλό.

Ο Πρόεδρος κ. Σταμάτιος Λούρμπας και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ηλεκτρολόγων Εκπαιδευτικών ευχαριστούν θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την πολύτιμη παρουσία τους στην εκδήλωση και ευχόμαστε μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, ενότητα και δύναμη στα μέλη της Ένωσης, στις οικογένειές τους και στα σχολεία μας.

ΦΩΤΟ (από δεξιά): κ. Σταμάτιος Λούρμπας (Πρόεδρος Ε.Η.Ε.),κ. Καπουτσής Ιωάννης (Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ε.Ε.), κ. Αθανάσιος Τσαγκατάκης (Προϊστάμενος  του Τμήματος Β΄, ΥΠΑΙ.Θ.Α.), κ. Αγγελίδης Ιωάννης (Πρόεδρος Π.ΕΝ.Η.Η.Ε.Ν.), κ. Παγιάτης Χαράλαμπος (Σύμβουλος Β΄ ΠΕ83 Ι.Ε.Π..).
ΦΩΤΟ (από αριστερά): κ. Φώτιος Κουτσούκος (Μέλος Ε.Η.Ε.), κ. Μαντζώρος  Αθανάσιος (Αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. Ε.Η.Ε.), κ. Σταμάτιος Λούρμπας (Πρόεδρος Ε.Η.Ε.), κ.  Ψωμαδέλης Δούκας (Αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ.  Ε.Η.Ε.) 

Το Δ.Σ. της Ε.Η.Ε.