Συνάντηση της Ένωσης Ηλεκτρολόγων Εκπαιδευτικών με τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης ΔΒΜ κ Νεολαίας κ. Γεώργιο Βούτσινο

Σε συνέχεια των προηγούμενων συναντήσεων με τον κ. Γενικό Γραμματέα, την Δευτέρα 01 Απριλίου 2024, ο Πρόεδρος της Ε.Η.Ε. κ. Σταμάτιος Λούρμπας συνοδευόμενος από τα μέλη της Ε.Η.Ε. κα. Μαρία Μαγκανιάρη, κ. Χρήστο Κουτουλάκο και τον κ. Δούρο Παλαιολόγο, συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δ.Β.Μ. κ Νεολαίας κ. Γεώργιο Βούτσινο.

 Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στις σύγχρονες ανάγκες και τα νέα πρότυπα που υπάρχουν στην αγορά εργασίας. Αναδείχθηκε η ανάγκη για εφαρμογή απαραίτητων αλλαγών που χρειάζεται να υλοποιηθούν ώστε να προσαρμοστεί η εκπαιδευτική κοινότητα στις σύγχρονες εξελίξεις για πιο αποτελεσματική και ουσιώδης άσκηση των καθηκόντων τους. Ο κος Γενικός Γραμματέας εκδήλωσε σημαντικό ενδιαφέρον για τις προσεγγίσεις της Ε.Η.Ε. και παρότρυνε του εκπρόσωπους της Ε.Η.Ε. να συνεχίσουν τη σημαντική δράση τους προς όφελος των μαθητών και της αγοράς εργασίας.

ΦΩΤΟ (από αριστερά): κ. Κουτουλάκος Χρήστος (Μέλος Ε.Η.Ε.), κα. Μαγκανιάρη Μαρία (Μέλος Ε.Η.Ε.), κ. Γεώργιος Βούτσινος (Γεν. Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης ΔΒΜ κ Νεολαίας), κ. Σταμάτιος Λούρμπας (Πρόεδρος Ε.Η.Ε.), κ. Δούρος Παλαιολόγος (Μέλος Ε.Η.Ε.).

Το Δ.Σ. της Ε.Η.Ε.