Συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης κ. Ιωάννη Καπουτσή και επίσκεψη στην 4η Διεθνή Έκθεση Energia.Tec

21η Οκτωβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 21η Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ένωσης Ηλεκτρολόγων Εκπαιδευτικών με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης κ. Ιωάννη Καπουτσή. Συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Η.Ε. κ. Λούρμπας Σταμάτιος μαζί με τον κ. Φλόκα Δημήτριο, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Ε.Η.Ε.

Αναπτύχθηκαν θέματα περί των επαγγελματικών δικαιωμάτων, περί της αναπροσαρμογής των Αναλυτικών Προγραμμάτων Σπουδών και των ωρών διδασκαλίας κ.α. Τέλος αποφασίστηκε η δημιουργία έκθεσης από την πλευρά της Ε.Η.Ε και η αποστολή της στο Υπουργείο Παιδείας για πληρέστερη ενημέρωση τους πάνω στις εμπεριστατωμένες απόψεις/θέσεις της Ένωσης.

Νωρίτερα προηγήθηκε η επίσκεψη της Ένωσης στην 4η Διεθνή Έκθεση Energia.Tec, όπου μέλη του Δ.Σ. συναντήθηκαν με εταιρίες που εξειδικεύονται σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και στην παραγωγή ηλεκτρολογικού υλικού, καθώς και με φορείς του τομέα μας όπως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και οι συνταξιούχοι του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων.

Το Δ.Σ. της Ε.Η.Ε.