Αρτοκλασία του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Θεσσαλονίκης  (Σ.Ε.Η.Θ.)

Τη Δευτέρα 05 Ιουνίου, στον Εορτασμό του Αγίου Πνεύματος και την ημέρα που γιορτάζει ο κλάδος των Ηλεκτρολόγων τα μέλη του Δ.Σ. της  Ένωσης Ηλεκτρολόγων Εκπαιδευτικών, κ. Σπάσος Μιχάλης και κ. Θεολόγου Μιλτιάδης, έπειτα από πρόσκληση του Δ.Σ. της Σ.Ε.Η.Θ. παρευρέθηκαν στην Αρτοκλασία και στο χορό του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Θεσσαλονίκης  (Σ.Ε.Η.Θ.),  που αποτελεί μέλος της Π.Ο.Σ.Ε.Η. (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων).

Ανταποκρίθηκαν επίσης στην πρόσκληση και συμμετείχαν, το προεδρείο του Τ.Ε.Ε. και της ΓΣΕΒΕΕ, των Βιομηχανικών επιμελητηρίων Αθήνας και Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι από εταιρείες Ηλεκτρολογικού Υλικού και συμμετείχαν μέλη από τα σωματεία των Χανίων και της Κύπρου με τα οποία έγινε αδελφοποίηση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στη μεγάλη δυναμική και στην τεράστια ζήτηση που υπάρχει στον κλάδο των Ηλεκτρολόγων. Τα μέλη της Ένωσης αντάλλαξαν απόψεις με εκπροσώπους εταιρειών καθώς και επαγγελματίες της αγοράς εργασίας, ζητώντας και τη συνδρομή τους για θέσεις μαθητείας του έτους 2023-2024. Επιπροσθέτως, τους γνωστοποιήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί Ηλεκτρολόγοι.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης έλαβαν την υπόσχεση από το Προεδρείο του Σ.Ε.Η.Θ. για βοήθεια στην τάξη μαθητείας και στις επιμορφώσεις καθώς και την υποστήριξή τους.

ΦΩΤΟ (από αριστερά): κ. Μιχάλης Σπάσος (Μέλος Δ.Σ. της Ε.Η.Ε.),κ. Άγγελος Κουντουργιάννης (Πρόεδρος Σ.Ε.Η.Θ. – Αντιπρόεδρος Π.Ο.Σ.Ε.Η.), κ. Μιλτιάδης Θεολόγου (Μέλος Δ.Σ. της Ε.Η.Ε.) και ο κ. Στέφανος Κυριακίδης.

Το Δ.Σ. της Ε.Η.Ε.