Πρώτη δια ζώσης συνάντηση των μελών της Ένωσης Ηλεκτρολόγων Εκπαιδευτικών.

Το Σάββατο 11 Μαρτίου, στο σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑ.Λ. Ταύρου στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη δια ζώσης συνάντηση των μελών της Ένωσης Ηλεκτρολόγων Εκπαιδευτικών.

Ο Πρόεδρος της Ε.Η.Ε. κ. Σταμάτιος Λούρμπας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια υποδέχτηκαν μέλη της Ε.Η.Ε., συναδέλφους εκπαιδευτικούς καθώς και Συμβούλους και Διευθυντές. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, εκπροσωπώντας τη Διευθύνουσα του ΕΛ.Ο.Τ. κα Ρεμπούτσικα Γεωργία, ο συνεργάτης της και Τμηματάρχης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Ποιότητας  ΑΛΜ ΕΛΟΤ, κος Κορρές Νικόλαος, ο οποίος χαιρέτησε τη προσφορά της Ένωσης στο κλάδο και αναφέρθηκε στην ένταξη της Ε.Η.Ε. στη τεχνική επιτροπή ΕΛ.Ο.Τ. / ΤΕ82 για Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Κτιρίων.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Ε.Η.Ε. : «Από την εποικοδομητική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε διαπιστώνεται για άλλη μια φορά ότι ο κλάδος μας διαθέτει σημαντικούς συναδέλφους με ιδιαίτερες γνώσεις και μεγάλη εμπειρία τόσο εκπαιδευτική/ακαδημαϊκή όσο και επαγγελματική. Προσβλέπουμε στη διάχυση αυτής της γνώσης και την δραστηριοποίηση όλων μας».

Το Δ.Σ. της Ε.Η.Ε. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς και για την στήριξη που προσφέρουν στις προσπάθειες για μια πιο ενωτική και μαζική Ένωση.

Το Δ.Σ. της Ε.Η.Ε.